Kertfenntartás

A képen nem a legdrágább eszközt látják, de vajon érdemes súlyos ezreket áldozni kerti gépek beszerzésére?Kertünket megtervezni, megépíteni sem kis feladat és nem kevés pénz. Amikor a kertben már elkezdhetünk gyönyörködni, akkor annak bizony ára is van - de biztosak vagyunk abban, hogy megéri. A kertet bizony gondozni, ápolni is szükséges.
Ha kell ebben is segítünk: vállaljuk az általunk megépített vagy már meglévő kertek, illetve iparterületek valamint parkok fenttartását és ápolását.
A pontos felmérést követően a megbízó igényeihez mérten elkészítjük ajánlatunkat, mely tartalmazza a tételes anyagköltséget és a munkadíjat is. Kertfenntartási tevékenység kötődhet évszakhoz, (őszi–tavaszi), lehet alkalmankénti, havi vagy más időponthoz kötött. A kertápoláson belül végzünk őszi–tavaszi metszéseket, tápanyag utánpótlást (a növények illetve a gyepfelület szempontjából ez szinte nélkülözhetetlen), gyepszellőztetést, felülvetést (a hiányzó gyep magvetéssel történő pótlása), növény átcsoportosítást, kerti utak, tipegők, burkolatok kijavítását, öntözőrendszer szervizelését, beállítását,  és e komoly értéket képviselő rendszerek tavaszi beindítását és téli víztelenítését.
Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi éri meg jobban? Szakemberekre bízni a kert fenntartását, rendszeres ápolását némi anyagi ráfordítással vagy esetleg egy-két évente ismételten komolyabb összegeket fordítani a növényállomány újra telepítésére vagy esetleg egy elfagyott automata öntözőrendszer felújítására? A döntés az Ön kezében van.
Lépjen velünk kapcsolatba l Újdonságok l Tévhitek


Partnereink: Fenyőkéreg értékesítés l Hunter - minőség az öntözésben!